Achtergrond

 

 

 
Waar is Oroloro op gebaseerd

 


If we begin with certainties, we shall end in doubts;
but if we begin with doubts, and are patient in them,
we shall end in certainties.
- Francis Bacon -
 

 

Zo’n 2500 jaar geleden leidde Pythagoras een Mysterie School in het Zuid-Italiaanse Crotona. Pythagoras was de eerste die exacte wetenschappen en spiritualiteit met elkaar verbond. Zijn leer vertoonde vele gelijkenissen met de kennis en wijsheid van vooral de Inka en Pre-Inka Wisdomkeepers.

Oroloro heeft haar wortels in het gemeenschappelijke gedachtegoed van de verschillende werelden. Het inzicht dat de volledig ons omringende realiteit beïnvloedbaar is en dat de richting van onze levensweg op het diepste niveau door ons zelf te bepalen is, staat hierbij centraal. In principe zijn we Meesters over de Materie, ultieme Quantum Sjamanen en Alchemisten.
Niet alleen kunnen we nu meer dan we dachten, we kunnen zelfs meer dan we voor mogelijk hielden.


Maar er zijn wel grenzen, we kunnen niet eindeloos manifesteren, althans.. dat geloven we. De reden dat geloof en overtuiging ons niet tot grenzeloze scheppers maakt, is dat het ons aan een bepaald stuk kennis ontbreekt. Zodra we ons deze kennis meester maken, wordt ons geloof uitgebreid: pas als we weten dat iets kan, geloven we dat het werkt. Dit is één van de basiskenmerken van de Westerse mens: ons geloof is vooral gebaseerd op weten. Als we het niet zeker weten, twijfelen we. We geloven zelden iets zonder slag of stoot.
 

sjamanisme    

quantum fysica psychologie

      het Veld

De ontbrekende kennis waar we hier over praten is onder andere Sjamanisme, Quantum fysica, Dieptepsychologie en kennis van het Veld. Het is de kennis van Heisenberg, Schrödinger, Pauli, Bohr, Jung, Ramanujan, Witten, Green, Sheldrake, Emoto, Hameroff, Puthof, Teller, Popp, Wolf en vele, vele anderen gecombineerd met de kennis en wijsheid van vooral Inka en Pre-Inka Wisdomkeepers. Zodra we met behulp van bovengenoemde kennis en wijsheid ons weten op deze gebieden uitbreiden (onder andere op het gebied van hersengolf coherentie), en we geloven dat het werkt, kunnen we de kwantumalchemisten worden die we ten diepste zijn. Zo leren we wat de mens in lang vervlogen tijden al wist en beheerste: letterlijk onze eigen realiteit te scheppen. We kunnen meester worden over mind en materie. We kunnen haar vormen, kneden, creëren.
Dat is de Kern en Kracht van Oroloro.
 
We staan op een evolutionaire tweesprong: blijven we volharden in het oude pad van de Homo Sapiens of kiezen we ervoor door te groeien tot Homo Illuminens, de Ontwaakte Mens?
Wat kies jij? Stilstand of evolutie?

Blijf je in je doos zitten of spring je eruit?

Oroloro is tot leven gekomen na decennia van onderzoek, zowel op het gebied van de quantum fysica als van eeuwenoude sjamanistische technieken.
 
Je kunt de Nederlandstalige brochure over Oroloro hier aanvragen.