Bert Janssen

 

 

 
Bert Janssen is uw gids binnen Oroloro.
Maar wie is hij?

 


When you hold back on life, life holds back on you
- Mary Manin Morrissey -


Bert Janssen (1958) was tien jaar lang directeureigenaar van een Opleidings- en Adviesgroep, waarbinnen hij zelf tal van communicatieve bedrijfstrainingen aan MTs gaf. Na de verkoop van zijn bedrijf trok hij zich enige jaren terug om zich te verdiepen in onderwerpen die hem altijd al hadden geboeid: kwantumfysica, dieptepsychologie, (pre-)Inca Sjamanisme en Remote Viewing. Deze studie leidde tot diepe inzichten in de menselijke geest en de realiteit waarin we leven. Hij kwam tot de conclusie dat psychologen, Sjamanen en kwantumfysici allen spreken over dezelfde fantastische wereld. Zijn fascinatie leidde ertoe dat hij in de leer ging bij een Inca-Sjamaan, die hem inwijdde in een magische wereld waarin hij zelf zijn leven en zijn eigen realiteit leerde scheppen. De visie die hij had ontwikkeld, over de kracht van de menselijke geest en hoe die te benutten in het dagelijks leven, werd vanaf dat moment bewaarheid: synchroniciteiten stapelden zich op, de juiste mensen dienden zich aan op de juiste momenten, puzzelstukjes vielen op hun plaats. Langzaam maar zeker drong de verbijsterende waarheid tot hem door: dat wat Sjamanen al eeuwenlang wisten en wat vandaag de dag onderbouwd wordt door kwantumfysici, bleek werkelijk te bestaan: je kunt zelf – letterlijk – je eigen realiteit creëren.
 
Na zijn terugkeer in Europa bouwde Bert deze kennis en inzichten uit tot een gerijpt programma: Oroloro, gericht op mensen die de Oerkracht in hen zelf willen wakker schudden.

Bert Janssen:
"Het is onvoorstelbaar zo groot als het reservoir van kennis en wijsheid is, zonder dat die wordt ontgonnen. De wereld ligt letterlijk aan onze voeten, we hoeven alleen maar de juiste deuren te openen".

Dan toch ook nog snel de vraag gesteld wat het woord 'Oroloro' nu eigenlijk betekent.

Bert Janssen:
"Het woord Oroloro heeft geen directe betekenis, geen woordenboek betekenis, maar ... Het draagt vele waardevolle ‘verborgen’ zaken in zich. Zoals het deel 'loro' dat connecties heeft met het Engelse woord 'lore' wat zoveel betekent als 'overlevering', 'legende'. Het deel 'Oro' houdt verband met 'ore' wat 'goud' betekent. Oroloro kan dus onder andere vertaald worden als Gouden Overlevering. Er is echter ook een directe link met Alchemie. Het werk van het Goud. De Magnum Opus, het Grote Werk.
Dan is er nog de mantra 'Oroloro'.
Zeg haar met regelmaat en je zult de connecties voelen en ervaren met je Gouden Ik.
Oroloro betekent dus niets en alles tegelijkertijd en dat is precies waar het om gaat. De persoonlijke Perceptie van de subjectieve Realiteit. Het vinden en realiseren van je Highest Destiny in plaats van genoegen te nemen met je door het lot bepaalde toekomst.
"

Oroloro is geboren in de Verenigde Staten, waar Bert tal van mensen begeleidde bij het activeren en optimaal ontwikkelen van hun eigen scheppend vermogen.