de Praktijk

 

 

 
Welk soort dagen worden door Oroloro georganiseerd en wanneer en hoe kun je deze dagen ervaren.

 
 


There are many wonderful things that will never be done
if you do not do them
- Charles D. Gill -


Art of Creating
, Time Walker, Destiny Designer en Master dagen.Na een succesvolle introductie van de Oroloro dagen in de Verenigde Staten, en de Nederlandse Oroloro dagen van november 2006, januari, april en juni 2007, hebben we in september 2007 besloten de dagen anders vorm te geven.
De Oroloro dagen zijn vervangen door Art of Creating dagen.
Daarnaast worden er verschillende vervolgdagen opgezet. Deze sluiten in sommige gevallen op elkaar aan, in andere gevallen zijn het losstaande dagen. Het vervolg op de Art of Creating dag zijn de Time Walker dagen en de Destiny Designer dag. Het geheel wordt afgerond met een Master dag.


Oroloro verheft de “Law of Attraction” tot de “Art of Creating


Een willekeurige Art of Creating dag in Nederland ...

Vanaf 9.30 uur staan we klaar om je hartelijk te ontvangen op één van de mooiste en meest inspirerende plekken van Nederland.
Om 10.00 uur starten we met onze reis door een vijftal Domeinen.
Hierover leest je meer in Art of Creating dag.

Na het eerste Domein (de Brug) achter ons te hebben gelaten, zo rond 13.00 uur, neemt ieder een uur voor zichzelf. Onder andere om te lunchen...
's Middags navigeren we door de Domeinen twee (rechter hersenhelft), drie (linker hersenhelft) en vier (het Veld) ; een indrukwekkende en openende reis die helemaal in de sfeer van manifestatie en creatie staat.

Tot slot wordt, doormiddel van onder andere de Coherente Brainwave State waarin je wordt gebracht, de Oerkracht in je gereActiveerd.

We realiseren hoe we dromen, worden wakker in de droom en leren wakker te worden van de droom.
Je ontdekt de poort tot de wereld van de scheppende Quantum-alchemist.
Hiermee wordt rond 18.00 uur de Oroloro dag afgerond.
Elk deeltje feitelijke theorie wordt bevestigd door (vooral) Inka-sjamanistische ervaringsdelen. Of zoals vele Wisdomkeepers het beschrijven: We will go where Heaven meets Earth and Earth meets Heaven.

 
 

Slechts één Dag?!

Oroloro vervolgdagen
Na het bijwonen van een magische en wonderbaarlijke Art of Creating dag is het tijd om de eerste stappen te zetten op het pad van de Universele Time Walker en vervolgens op het pad van de Master Destiny Designer.

Waarom zou ik mee willen doen?

Je kunt de Nederlandstalige brochure over Oroloro hier aanvragen.