Oroloro vervolgdagen

 

 

 
Time Walker en Destiny Designer dagen

 
 


To live a creative life, we must lose our fear of being wrong
- Joseph Chilton Pearce -


Tijdens een Art of Creating dag leer je je eigen perceptie van de wereld te wijzigen. Hiertoe krijg je middels de Kawak Rites een krachtig instrument in 'handen'. Tijdens de dag zul je ook het een en ander leren over het Assembly Point. Je wilt echter niet alleen in staat zijn je perceptie te wijzigen, je wilt de feitelijke wereld waarin je leeft anders vormgeven. Oroloro voorziet in de nodige informatie om dit mogelijk te maken. Daarna is het zaak om het geleerde praktisch toe te passen

Het is tijd om Universeel Time Walker en Master Destiny Designer te worden.
 

Tijdens de Oroloro Time Walker en Destiny Designer dagen, zul je leren om je eigen leven als graadmeter van progressie te gebruiken. Je zult leren hoe je kunt weten of je nieuwe zien, Shamanic Seeing, ook daadwerkelijk werkt. Je leert hoe je in de praktijk je perceptie zodanig kunt wijzigen dat de Wereld om je heen wijzigt.

Wat betekent 'waarschijnlijkheid' in de quantum mechanica nu echt en hoe kun je daar handig gebruik van maken. Welke rol speelt 'non-local' in dit geheel. Wat voor invloed hebben de 'many worlds' op het dagelijkse leven.

We zullen oefeningen doen die je helpen in het tijdloze nu te stappen en delen van jezelf op te sporen die je momenteel nog vasthouden en beperken. We zullen tevens oefeningen doen om deze beperkende delen op te ruimen. Je zult hierdoor gemakkelijker in staat zijn om je eigen toekomst te creëren.
 
Aan het einde van de dagen zul je hebben geleerd te vertrouwen op je eigen innerlijke stem en zul je weten dat je op weg bent een toekomst naar eigen keuze te creëren.
Je hebt de eerste stappen gezet op het pad van de Universele Time Walker en Master Destiny Designer.
You are on your way to the place where Heaven meets Earth and Earth meets Heaven.
 

 
 
Je kunt de Nederlandstalige brochure over Oroloro hier aanvragen.